četvrtak, 21. mart 2019.

Sertifikati za polaznike kursa stranih jezika

Član Veća opštine Zemun Zoran Borjan uručio je sertifikate o položenom početnom kursu engleskog, nemačkog i grčkog jezika građanima ove opštine u prostorijama Kancelarije za mlade, saopšteno je iz ove opštine.

Od 50 prijavljenih, obuku u trajanju od dva meseca pri Univerzitetu „Znanje” završilo je 28 mladih, uzrasta od 15 do 30 godina, kojima je ovaj vid stručnog usavršavanja i bio namenjen.

Borjan je tom prilikom istakao da veruje da će novostečeno znanje koristiti mladima u komunikaciji i olakšati im zapošljavanje i napredovanje u karijeri. 
– Engleski i nemački jezik je savladalo po dvanaestoro polaznika, a grčki četvoro i nadam se da ćemo u narednom periodu obezbediti časove za veći broj polaznika kurseva koji otvaraju vrata poslovnog sveta – rekao je član Veća opštine Zemun.

Početnu školu stranih jezika u Univerzitetu „Znanje” od 9. januara do 9. marta finansirala je Gradska opština Zemun sredstvima iz budžeta kao jednu od aktivnosti predviđenih Lokalnim akcionim planom za mlade 2017/2021.