ponedeljak, 9. decembar 2019.

Bez vode danas i sutra delovi Vračara i Zvezdare

Potrošači oštine Zvezdara danas su bez vode od 7 do 18 sati u naselju Guncati, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Takođe i potrošači opštine Vračar danas neće imati vodu od 8 do 16 sati u ulicama Njegoševoj (od Alekse Nenadovića do Koče Kapetana) i Mutapovoj (od Makenzijeve do Njegoševe).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, sutra od 8 do 21 sat bez vode će ostati potrošači u ulicama Karnegijevoj, Ilije Garašanina (od Karnegijeve do Dobre Mitrovića), 27. marta (od Majora Ilića do Starine Novaka – parna strana), Starine Novaka (od 27. marta do Ilije Garašanina), Miročkoj, Dobre Mitrovića i u okolnim ulicama.

Stanovnici opštine Zvezdara sutra od 8.30 do 18 sati biće bez vode u ulicama Hadži Mustafinoj, Velimira Rajića, Šabačkoj i Živojina Žujovića.

Istog dana, od 8 do 16 sati bez vode će biti potrošači opštine Vračar u ulicama Baba Višnjinoj (od Njegoševe do Makenzijeve), Viškoj, Golsvordijevoj (od Hadži Đerine do Kičevske) i Kursulinoj (od Njegoševe do Krunske).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna. 

Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije korisnici mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.