ponedeljak, 16. decembar 2019.

Radovi na vodovodnoj mreži u sedam opština

Potrošači opštine Palilula ostaće bez vode danas od 8 do 16 sati u ulicama Juhorskoj, od Marijane Gregoran do Srnetičke, Homoljskoj i Svrljiškoj, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

U istoj opštini sutra od 8 do 16 sati, bez vode će biti potrošači u Ulici Patrisa Lumumbe, od broja 71 do Mirijevskog bulevara, i od Vojvode Micka Krstića do Juhorske.

Stanovnici opštine Rakovica, sutra će od 8 do 17 sati biti bez vode u ulicama Luke Vojvodića, Godominskoj, Milice Srpkinje, Snežane Hrepevnik, Mile Dimić, Rujica, Starca Milije, Dr Milivoja Petrovića, Pilota Ratka Jovanovića, Guslarskoj, Kosmajskog odreda, Kakanjskoj, Vodice i Kraljice Jelene.

Takođe, sutra od 8.30 do 18 sati bez vode će biti i stanovnici opštine Zvezdara u Ravaničkoj ulici, od Gospodara Vučića do Radojke Lakić.

Zbog neodložnih radova „EPS Distribucija” Beograd, sutra od 8 do 22 sata, povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće i potrošači u naseljima opštine Barajevo, Lazarevac i Čukarica: Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Stražarija, Srednji kraj, Naselje Gaj, Ravni Gaj, Barajevo, Meljak, Baćevac, Leskovac, Stepojevac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Vrbovno, Veliki Borak, Beljina, Lisović, kao i potrošači u Ulici 1. maja u naselju Velika Moštanica.

Iz „Vodovoda” apeluju na građane da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-sajtu: www.bvk.rs.