ponedeljak, 20. januar 2020.

Manifestacija „Noć ukusa” prvi put u modernom ambijentu Palilulske pijace

Javno komunalno preduzeće „Gradske pijace” u petak 24. januara organizuje gastronomsku manifestaciju „Noć ukusa” u modernom prostoru Palilulske pijace. Od 18 časova do ponoći posetioce očekuje širok asortiman domaćih tradicionalnih proizvoda, od pršute, kobasica, čvaraka, ajvara do raznih vrsta džemova i zdravih slatkih poslastica bez šećera.

Pored kupovine, posetioci će moći da degustiraju razne vrste proizvoda, a prilikom obilaska tezgi i da uživaju u toplim zimskim napicima.

Raznovrsnost sadržaja Palilulske pijace i u „Noći ukusa” nudi mogućnost nabavke svežih mesnih, suhomesnatih proizvoda i ribe, internacionalnih jela, hrane iz velnes programa, brojnih neprehrambenih proizvoda, kuhinjske galanterije, cvetnih aranžmana, kao i hrane i opreme za kućne ljubimce.

U „Noći ukusa” najmlađe posetioce u dečjem kutku očekuju animacije poput interaktivnih radionica uz klovnove i mađioničare, dok će ljubitelji pozorišta u kulturnom kutku moći da kupe karte za omiljene predstave po promotivnim cenama.

Kako bi gastronomska manifestacija „Noć ukusa” protekla u što prijatnijoj atmosferi, „Gradske pijace” su za svoje posetioce organizovale i muzički program u kome će nastupiti di-džej Brkati.