petak, 14. februar 2020.

Turistička organizacija Beograda na sajmu u Tel Avivu

Turistička organizacija Beograda promovisala je ponudu za kratki gradski odmor, atrakcije, kulturu i festivale u našem gradu na sajmu IMTM 2020. godine u Tel Avivu, saopšteno je iz ove organizacije.

IMTM je jedini i najznačajniji sajam turizma u Izraelu, koji je ove godine održan 26. put, pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Izraela. 

Početkom prošle godine, najznačajniji izraelski portal o putovanjima „Lametayel” preporučio je Beograd kao destinaciju koju treba posetiti u 2019. godini, što je rezultiralo time da su se gosti iz ove zemlje sa oko 76 hiljada ostvarenih noćenja ponovo našli na top 10 listi u Beogradu. 

Tokom sajma, na štandu Srbije održan je veliki broj poslovnih sastanaka sa turoperaterima, agentima, organizatorima putovanja, kao i novinarima i blogerima zainteresovanim da promovišu Beograd i Srbiju izraelskoj publici. 

U cilju informisanja potencijalnih izraelskih turista o Beogradu, Turistička organizacija Beograda je nedavno realizovala marketing kampanju na društvenim mrežama na hebrejskom jeziku, što će se nastaviti i u ovoj godini.