petak, 21. februar 2020.

Planirani radovi na vodovodnoj mreži

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Zemun i Novi Beograd, u ponedeljak, 24. februara, od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama: Danila Medakovića, Miroslava Tirša, Dubrovačkoj, Aleksinačkih rudara (brojevi 34 i 37–83), u Bulevaru maršala Tolbuhina (brojevi 27–33), Ulici Palmira Toljatija (od Džona Kenedija do Prve pruge i brojevi 2, 4, 6, 5, 7, 9, 9a), saopštavaju iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”.

Na opštinama Savski venac i Rakovica, od utorka, 25. februara, u 8 sati do srede, 26. februara, u 6 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama: Pivljanina Baja (brojevi 1–27), Slavka Ćuruvije, Diane Budisavljević, kao i u naseljima Miljakovac 2 i Miljakovac 3. Istoga dana, zbog planiranih radova na opštini Palilula, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači na parnoj strani u Mirijevskom bulevaru (od Dr Drage Ljočić do Vitezova Karađorđeve zvezde).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.