ponedeljak, 24. februar 2020.

Radovi na vodovodnoj mreži u pet opština

Potrošači opština Savski venac i Rakovica od sutra će od 8 sati do srede, 26. februara, do 6 sati biti bez vode u ulicama Pivljanina Baja (brojevi 1–27), Slavka Ćuruvije, Diane Budisavljević, kao i u naseljima Miljakovac 2 i Miljakovac 3, saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istoga dana, zbog planiranih radova na opštini Palilula, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači na parnoj strani u Mirijevskom bulevaru (od Dr Drage Ljočić do Vitezova Karađorđeve zvezde).

Takođe, potrošači opštine Vračar će u sredu od 8.30 do 18 sati biti bez vode u Molerovoj ulici (od Kičevske do Hadži Đerine ulice).

U sredu od 8 do 18 sati bez vode će biti i stanovnici opštine Palilula u ulicama Salvadora Aljendea, Dr Nika Miljanića, Hoze Matria, Pabla Nerude, u Mirijevskom bulevaru (od Marijane Gregoran do Pere Ćetkovića), ulicama Mali Leskovac, Mirijevsko brdo i okolnim ulicama.

Bez vode će istog dana od 8 do 16 sati biti i potrošači naselja Plavi horizonti u opštini Zemun, kao i potrošači na parnoj strani auto-puta za Zagreb (od ugla sa auto-putem za Novi Sad do Ulice Svetolika Nikačevića).