petak, 3. april 2020.

Deo potrošača bez grejanja i potrošne tople vode

Zbog neophodnih radova na magistralnom toplovodu u Ulici slanački put, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje i pripremu potrošne tople vode delu potrošača koji se snabdevaju iz toplane „Višnjička banja”. Bez grejanja i potrošne tople vode, do jutarnjih časova u subotu, 4. aprila, biće deo korisnika u ulicama Višnjički venac od broja 1 do 47a (neparna strana),  Romana Rolana od 2 do 67, u Ulici 111. novoj i Ulici slanački put.

Takođe, zbog neodložne popravke kvara na delu toplovoda u Ulici Braće Nedić na grejnom području toplane „Dunav”, danas u 8 časova prekinuta je isporuka toplotne energije delu korisnika u Beogradskoj ulici, Bulevaru kralja Aleksandra, u ulicama Kneginje Zorke, Krunskoj, Braće Nedić, Kumanovskoj i Prote Mateje, saopštile su „Beogradske elektrane”. 

Zbog neodložne popravke kvara u Ulici vojvode Bogdana, takođe su trenutno bez isporuke toplotne energije korisnici u pojedinim delovima Banjske ulice, Bulevara kralja Aleksandra, ulica Ćirila i Metodija, Dimitrija Tucovića, Đuke Dinić, Igmanske, Zahumske, Vojvode Bogdana, Luke Vukalovića i Milorada Šapčanina.

Ekipe su na terenu i čine sve da radovi budu završeni u najkraćem mogućem roku, dodaje se u saopštenju.