petak, 31. jul 2020.

Kampanja „Er Srbije” za umrežavanje i jačanje turističke ponude Beograda i Srbije

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije „Er Srbija” pokrenula je program pod nazivom „Keep boarding” (Nastavi sa ukrcavanjem) da bi svojim putnicima omogućila atraktivne popuste na različite usluge tokom boravka u Beogradu i Srbiji, saopšteno je iz Turističke organizacije Beograda.

Putnici koji sačuvaju bording kartu sa leta „Er Srbije” kojim su došli u srpsku prestonicu biće u prilici da ostvare popuste na hotelski smeštaj, usluge u restoranima i kafićima, turističke atrakcije, posete muzejima i prevozne usluge. Više informacija o projektu „Nastavi sa ukrcavanjem” i partnerima koji nude popuste, putnici mogu pronaći na portalu „Er Srbije”. Program je za kratko vreme izazvao veliko interesovanje potencijalnih partnera, tako da se do sada već nekoliko desetina njih priključilo „Er Srbiji” na zajedničkom projektu umrežavanja i jačanja turističke ponude Beograda i Srbije.

 – Želeli smo da kreiramo dodatnu vrednost za putnike i omogućimo im da za cenu karte dobiju zaokružen i kompletan doživljaj putovanja, a ne samo prevoz do destinacije. Cilj nam je takođe da doprinesemo bržem oporavku ugostiteljskog sektora koji je, kao i avio-industrija, jedan od najugroženijih usled pandemije virusa korona. Beograd ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima i verujemo da ćemo ovim projektom dati podsticaj jačanju ekonomske aktivnosti u prestonici – izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju „Er Srbije”.

Za ostvarivanje privilegija i popusta putnicima je potrebna originalna bording karta sa leta „Er Srbije” koju će u roku od nedelju dana od dolaska u Srbiju, zajedno sa ličnim dokumentom, pokazati na izabranom mestu. Bording kartu može upotrebiti samo vlasnik, a porodice pokazivanjem jedne bording karte ostvaruju pravo na popust za sve članove.