subota, 26. septembar 2020.

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog radova „EPS Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, u ponedeljak, 28. septembra, od 8.30 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naselju Vinča, kao i u naselju Leštane u ulicama Save Kovačevića, Drenjačkoj (sa prilazima) i Maršala Tita, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Savski venac, u utorak, 29. septembra, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u ulicama Koste Racina i Boška Petrovića.

Istoga dana, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, od 8 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Braće Vučković, Zdravka Jovanovića, Radovana Miloševića, Leposave Vujošević, Janka Mišića, Crvenog barjačeta, Krste Sretenovića, Milana Delića, Milana Šarca, Kraljevačkih žrtava, Belog vrela, Buda Tomovića i Leposave Mihailović.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.