ponedeljak, 19. oktobar 2020.

Dvodnevni konjički turnir „Trofej Beograda” sledećeg vikenda

Konjički savez Beograda organizovaće 24. i 25. oktobra dvodnevni konjički turnir u preskakanju prepona pod nazivom „Trofej Beograda 2020.”. Takmičenje će se održati u KSC „L’ amour du cheval” u Beogradu, s početkom u 10 sati. Propozicijama su predviđene utakmice u visinama od 70 do 135 centimetara. 

Za pobednika „Trofeja Beograda” mogu se boriti samo takmičari u kategoriji dece i juniora. Pobednik će biti proglašen drugog dana takmičenja. Osim „Trofeja Beograda”, posebno i samo za kategoriju dece organizuje se „Mali Trofej Beograda” sa nižim visinama prepona, primerenim njihovom uzrastu. Utakmice će biti otvorene i za sve ostale kategorije: ženske jahače, mlade jahače do 21 godine, kao i za seniore. Učešće su najavili i potvrdili takmičari iz najboljih beogradskih konjičkih klubova, kao i iz čitave Srbije. 

Program počinje u subotu u 10 sati. Utakmice su predviđene na svaka dva sata. U subotu i nedelju predviđene su po četiri utakmice. Pobednici „Malog Trofeja Beograda” i „Trofeja Beograda” biće proglašeni u nedelju po završetku utakmice, koja počinje u 12 sati.