četvrtak, 22. oktobar 2020.

Akcija očitavanja vodomera u naselju Vrčin za vikend

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” će od subote 24. oktobra do nedelje, 25. oktobra, očitavati vodomere u naselju Vrčin, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Pozivaju se svi stanovnici ovog naselja, kao i vlasnici vikendica, da izađu u susret čitačima „Vodovoda” i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period, kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje.

Mole se svi potrošači da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima...), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma u kojima se vodomeri nalaze budu otključane, da vozila budu parkirana van šahtova. Na taj način doprineće efikasnom očitavanju vodomera.

Iz ovog gradskog preduzeća napominju da se saradnjom „Beogradskog vodovoda” i korisnika usluga, na obostrano zadovoljstvo, unapređuje rad i kvalitet pruženih usluga. Zajedničkom akcijom, vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima, kažu u „Beogradskom vodovodu”, zahvaljujući svima na razumevanju.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.