četvrtak, 29. oktobar 2020.

„Trofej Beograda” u plesu i boksu

Bokserski savez Beograda organizovaće 1. novembra „Trofej Beograda” u boksu u SRC „Pinki”, saopštavaju iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Očekuje se učešće više od 50 juniora iz cele Srbije, a borbe počinju od 12 časova. Postoji mogućnost dolaska takmičara iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine, u zavisnosti od epidemiološke situacije. U takmičenju će učestvovati i aktuelni prvaci države.

Tokom predstojećeg vikenda, Plesni savez Beograda će u Sportskom centru „Master” u Zemunu organizovati 19. put „Trofej” i Prvenstvo Beograda u sportskom plesu.

U subotu, 31. oktobra, od 10 do 21 čas na programu će biti discipline savremenih plesova. Dan kasnije, u nedelju, 1. novembra, održaće se takmičenje u latinoameričkim i standardnim plesovima, a program će trajati od 10 do 17 časova.

Plesni savez Beograda obezbedio je prenos ovih takmičenja uživo putem linka, kako bi i u vreme pandemije, kada prisustvo publike nije dozvoljeno, ljubitelji plesa, roditelji, navijači i svi zainteresovani mogli da uživaju u sportskom plesu.