petak, 4. decembar 2020.

Radno vreme beogradskih pijaca

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19, sve pijace koje se nalaze u sistemu JKP „Gradske pijace” od ponedeljka do petka radiće do 17 časova, dok će u danima vikenda radno vreme pijaca biti skraćeno do 15 časova, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Od momenta kada su radi prevencije i zaštite od virusa korona u Srbiji počele da se uvode i sprovode prve mere, JKP „Gradske pijace” brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera. Omogućeno je snabdevanje, ali na odgovoran način, kako bi se kupcima omogućila kupovina omiljenih namirnica, a prodavcima direktan plasman i kontinuitet u radu.

JKP „Gradske pijace” apeluje na sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se i dalje pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

Iz ovog gradskog preduzeća još jednom podsećaju sve sugrađane koliko je važna prevencija, jer se samo zajedničkim snagama i odgovornošću može pomoći u sprečavanju daljeg širenja ovog virusa.