ponedeljak, 21. jun 2021.

Besplatni sadržaji za decu Rakovice

U Rakovici su počele prijave za letnji sportski kamp namenjen učenicima osnovnih škola Rakovice, a pravo prijave imaju svi učenici osnovnih škola sa teritorije ove opštine. 

Kamp se održava tokom jula i avgusta u Sportskom centru Rakovica (Ulica majora Dobrosava Tešića 9) gde će školarci imati priliku da se okušaju u školama fudbala, košarke, rukometa, odbojke, tenisa i atletike. Sve treninge vode akreditovani treneri Dečjeg sportskog kluba „Panta rei”.

Prijave za letnji kamp traju do 28. juna 2021. godine. Decu je moguće prijaviti na imejl adresu: programirakovica@gmail.com ili na telefon 011/7850-154. Prilikom prijave neophodno je ostaviti ime deteta i roditelja, adresu stanovanja, uzrast deteta (godina ili razred) i broj telefona. 

Takođe, u Centru za kulturu i obrazovanje Rakovica, od 15. jula do 15. avgusta,  biće organizovani besplatni kreativni sadržaji za mlađe uzraste. Deca će moći da pohađaju likovnu radionicu, školu glume, pevanja, baleta, gitare, kao i školu folklora. 

Prijavljivanje počinje 1. jula i trajaće do 10. jula. Zainteresovani će moći da se prijave putem imejl adrese: kcrakovica@gmail.com  ili na telefon 011/3582-493.