ponedeljak, 21. jun 2021.

„Parking servis“ raskrčio put vatrogascima

Zahvaljujući brzoj intervenciji „Parking servisa”, čije su dizalice pravovremeno reagovale, vatrogasci su uspeli da priđu zgradi u Ulici Radoja Domanovića 19 i započnu gašenje požara, saopšteno je iz ovog preduzeća. 

Kako se navodi, nakon dojave požara na Zvezdari, vatrogasne ekipe su veoma brzo stigle na lice mesta, ali nisu mogle da priđu zgradi čije je potkrovlje zahvatila vatrena stihija. Nekoliko nepropisno parkiranih vozila na prilazu zgradi isprečilo se kolima vatrogasne službe. Operativni centar Skupštine grada odmah je reagovao i po hitnom postupku obavestio „Parking servis”, čije su dizalice uklonile parkirana vozila koja su ometala akciju vatrogasaca.

– Želeo bih da pohvalim brzu intervenciju vatrogasne brigade koja svakodnevno požrtvovano spasava ljudske živote i imovinu. Saradnja sa Gradom Beogradom i svim hitnim službama je odlična, a to se vidi baš u ovakvim situacijama. Apelujem na građane da svoja vozila propisno parkiraju, da ne bi dolazilo do ovakvih trenutaka kada su minuti veoma važni, jer nečiji život visi o koncu – rekao je direktor JKP „Parking servis” Andrija Čupković. 

„Parking servis” je sa Operativnim centrom Skupštine grada u stalnom kontaktu i istog trenutka se odaziva pozivima hitnih službi koje traže pomoć dizalica ovog beogradskog komunalnog preduzeća.