petak, 8. jul 2022.

Povremena obustava saobraćaja zbog snimanja serije „Poziv”

Grad Beograd i producentska kuća „Brand Vision” započeli su realizaciju snimanja TV serije „Poziv”, koja će se u narednom periodu odvijati na više lokacija u Beogradu, saopšteno je iz Beokom servisa. 

Za naredni period planirano je snimanje scena zbog kojih će doći do povremene obustave saobraćaja u trajanju od tri do pet minuta na nekoliko saobraćajnica u gradu.

Povremeno će biti obustavljan saobraćaj u Ulici vojvode Brane, u delu od Ulice Laze Dokića do Ćirila i Metodija, 10. jula od 7 do 16 časova.
Takođe, od 10. jula, od 7 časova do 13. jula, do 23 časa, povremeno će biti obustavljan saobraćaj i u Ulici Koste Racina.

Povremeno će biti obustavljan saobraćaj i u Psačkoj ulici u Zemunu 15. jula, od 7 do 23 časa, a od 18. jula, od 7 časova do 20. jula, do 23 časa i u Dositejevoj ulici.

Za sve dodatne informacije, građani se mogu obratiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima na besplatan broj telefona 0800-110-011 za korisnike Telekomove fiksne mreže ili na broj 011/3090-007 za pozive iz ostalih mreža fiksne i mobilne telefonije koji se tarifiraju prema važećem cenovniku operatera.