četvrtak, 1. decembar 2022.

Predsednik opštine obišao radove u Prvomajskoj

Predsednik gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević obišao je radove na uređenju unutarblokovske površine u Prvomajskoj ulici 37a, gde se radi proširenje i asfaltiranje prilaza kako bi se omogućio prilaz kolima hitne pomoći i vatrogasnoj službi. Takođe, na istoj lokaciji planirano je i uređenje dečjeg parka, podsećaju iz Opštine Zemun.

– Radimo na nekoliko lokacija gde se sređuju unutarblokovske površine i pristupne staze. Izvođači radova su u Zlatiborskoj ulici od brojeva dva do šest, gde će biti uređeni parkinzi i staze oko zgrade. Nakon toga radovi započinju u Ulici Milana Uzelca i u Marije Bursać kod broja 19. Za ovu godinu planirali smo uređenje još dve lokacije, Karađorđeva 9, unutarblokovska površina, a u Bačkoj parking sa desne strane kada se ulazi iz Prvomajske ulice, koji je u dosta lošem stanju – rekao je Kovačević i pozvao građane da nastave da šalju svoje predloge i na taj način učestvuju u kreiranju opštinskog budžeta, jer su i ovi radovi rezultat te neposredne komunikacije.

Gradska opština Zemun u kontaktu sa građanima i upravnicima stambenih zajednica planira buduće radove na uređenju unutarblokovskih površina, urbanih džepova, staza i trotoara, kako bi svaki deo Zemuna bio prilagođen potrebama stanovnika, saopštavaju iz ove opštine.