subota, 28. januar 2023.

Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Vračar, u ponedeljak, 30. januara, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Maksima Gorkog, od Gospodara Vučića do Sime Igumanova, najavljeno je iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Na opštini Palilula, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u utorak, 31. januara, od 8 do 20 sati vodu neće imati potrošači u sledećim ulicama: Ivana Milutinovića (neparna strana), od Valjevskog odreda do Zrenjaninskog puta, Učiteljskoj, Olge Petrov i okolnim ulicama.

Takođe u utorak, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Čukarica, od 8.30 do 18 sati bez vode će biti potrošači u Ulici Bore Markovića, od Ičkove do Požeške ulice.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.