četvrtak, 28. septembar 2023.

Otvorena ambulanta Doma zdravlja „Zvezdara” na Konjarniku

Predsednik gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić i direktorka Doma zdravlja „Zvezdara” dr Aleksandra Ružičić danas su obišli ambulantu na Konjarniku koja je nakon završenih radova na renoviranju primila prve pacijente, saopšteno je iz Opštine Zvezdara.

Vladan Jeremić je tom prilikom pred velikim brojem okupljenih građana i predstavnika rukovodstva Opštine rekao da mu pričinjava zadovoljstvo što je ova ambulanta nakon kompletnog renoviranja počela da radi.

– Drago mi je što sam danas sa direktorkom Doma zdravlja „Zvezdara” obišao renoviranu ambulantu na Konjarniku. Ova ambulanta je jako važna zbog više od 4.000 naših sugrađana koji se ovde leče. Radovi na obnovi ove ambulante, za koje su opredeljena sredstva u budžetu Opštine Zvezdara, između ostalog su obuhvatili zamenu podova, stolarije i izgradnju mokrog čvora, čime su stvoreni bolji uslovi za lečenje građana iz ovog dela opštine u primarnoj zdravstvenoj zaštiti. Zahvaljujući dobroj saradnji Opštine i Doma zdravlja „Zvezdara”, ambulanta na Konjarniku nakon renoviranja radi u dve smene od 7 do 20 sati, što je još jedna novina i pogodnost za pacijente koji se ovde leče – rekao je Jeremić i dodao da je nakon renoviranja ambulanti u Velikom Mokrom Lugu, na Severnom bulevaru i u Starom Mirijevu, ambulanta na Konjarniku četvrta ambulanta Doma zdravlja „Zvezdara” koja je renovirana u poslednjih godinu dana, čime su i građanima Konjarnika obezbeđeni bolji uslovi za lečenje.