četvrtak, 19. oktobar 2023.

Drvo za ogrev dobilo 28 porodica izbeglica i interno raseljenih lica

Predsednik gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić prisustvovao je podeli paketa drveta za ogrev porodicama izbeglih i interno raseljenih lica, koje su smeštene u Kolektivnom neformalnom centru u Ulici Ljubiše Miodragovića bb u Mirijevu. Ovom prilikom osam porodica je dobilo pakete za ogrev čime je završena podela u okviru koje je ukupno 28 domaćinstava izbeglih i raseljenih lica na Zvezdari dobilo drveta za ogrev u količini od po 2,6 kubnih metara.

Vladan Jeremić je rekao da je za ovu namenu sredstva u iznosu od 980.000 dinara obezbedio Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije, a Gradska opština Zvezdara je realizovala podelu pomoći izbeglicama i raseljenim licima nakon sprovedenog javnog poziva.

– Drago mi je što smo čitav posao oko nabavke i isporuke paketa drveta za ogrev porodicama izbeglica i interno raseljenih lica završili pre početka zime i na taj način tokom zimskog perioda obezbedili sigurno grejanje za ove ljude koji žive u kolektivnom neformalnom centru – naveo je Jeremić.