utorak, 23. april 2024.

Klinika za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović” dobitnik priznanja „Zvezda Beograda 2023”

Priznanje „Zvezda Beograda 2023”, koje tradicionalno od 2016. godine dodeljuje Kancelarija za mlade Grada Beograda, uručeno je danas Klinici za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović”. Priznanje je uručila direktorka Milica Papić, a u ime klinike priznanje je primio direktor prim. mr sci. med. dr Željko Kanjuh, saopšteno je iz Kancelarije za mlade.

Poseti je prisustvovao i predstavnik Sekretarijata za zdravstvo, načelnik Slobodan Simeunović. Klinika za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović” predložena je iz Sekretarijata za zdravstvo zato što smatraju da su njihov profesionalni pristup i zalaganje, kao i ostali ostvareni rezultati značajno doprineli kvalitetnom pružanju zdravstvene zaštite Beograđana.

U prethodnih pet godina priznanje su dobili pojedinci, udruženja, organizacije i institucije. Priznanja „Zvezde Beograda 2023” dobiće 20 udruženja, pojedinaca, institucija i organizacija, na predlog Kancelarije za mlade, Sekretarijata za zdravstvo i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, čime se potvrđuje odlučnost Grada Beograda da davanjem podrške osnaži udruženja, institucije i pojedince na projektima od značaja za Grad Beograd.

Kako su saopštili iz Kancelarije za mlade, ove godine simbolično priznanje „Zvezde Beograda 2023” biće uručeno prilikom posete izabranim udruženjima, organizacijama, institucijama i pojedincima. Želja je, kako su naveli, da svakom dobitniku ukažu poštovanje i pruže adekvatniji vid promocije projekta i rada samog udruženja, organizacije, institucije i pojedinca. Zahvaljujući poseti radnim prostorijama, imaju mogućnost da se bolje upoznaju sa njihovim radom i dobrim idejama koje primenjuju na teritoriji grada Beograda.