petak, 26. april 2024.

Izmena režima rada linija javnog prevoza 17 i 68

Na delu od Španskih boraca do Ulice antifašističke borbe, desna kolovozna traka Bulevara Zorana Đinđića, u smer ka gradu, biće potpuno zatvorena od 29. aprila do 8. maja, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz

JKP „Beograd-put” izvodiće radove koji će prouzrokovati promenu linija gradskog prevoza, tako da će vozila sa linije 68, u smeru ka Zelenom vencu, saobraćati Bulevarom Zorana Đinđića, Ulicom španskih boraca, Bulevarom Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila sa linije 17 će u smeru ka Konjarniku saobraćati trasom: Bulevar Zorana Đinđića – Španskih boraca – Bulevar Arsenija Čarnojevića i dalje u skladu sa radovima u zoni stajališta „Sava centar”, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Beogradska arena 1” za liniju 68 u Ulici španskih boraca, posle pešačkog prelaza, naspram broja 2.

Za liniju 68 privremeno se ukidaju sledeća stajališta: „Beogradska arena”, „Antifašističke borbe”, „Milentija Popovića” i „Blok 21”.

Na liniji 17 ukidaju se stajališta „ Beogradska arena”, „Blok 21” i „Sava centar”.

Na izmenjenom delu trase, vozila će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.