sreda, 29. januar 2020.

Kancelarija za mlade

Obaveštenje o javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata koje realizuju nosioci programa i projekata - udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi u oblastima omladinskog sektora u gradu Beogradu u 2020.

GRAD BEOGRAD
Kancelarija za mlade

Objavljuje
OBAVEŠTENJE O JAVNOM KONKURSU
ZA FINANSIRANJE I SUFINANSIRANJE PROJEKATA KOJE REALIZUJU NOSIOCI PROGRAMA I PROJEKATA - UDRUŽENJA MLADIH, UDRUŽENJA ZA MLADE I NJIHOVI SAVEZI U OBLASTIMA OMLADINSKOG SEKTORA U GRADU BEOGRADU U 2020. GODINI

Kancelarija za mlade obaveštava sva zainteresovana UDRUŽENJA MLADIH, UDRUŽENJA ZA MLADE I NJIHOVE SAVEZE, koja imaju sedište na teritoriji Grada Beograda, da je na zvaničnom sajtu Grada Beograda www.beograd.rs u rubrici Gradski oglasi objavljen Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata koje realizuju nosioci programa i projekata - udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi u oblastima omladinskog sektora u Gradu Beogradu u 2020. godini, koji se realizuje na osnovu Odluke o finansiranju i sufinansiranju programa i projekata od javnog interesa u oblastima omladinskog sektora u Gradu Beogradu („Sl. list Grada Beograda“, br. 10/2016).

Rok za dostavljanje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa, odnosno do 13. februara 2020. godine.