sreda, 20. oktobar 2021.

Sekretarijat za socijalnu zaštitu

Predlog liste korisnika za dodelu pomoći - građevinski materijal

Na osnovu Rešenja gradonačelnika grada Beograda, broj: 020-3279/21-G od 13. maja 2021. godine, o formiranju Komisije za izbor korisnika pomoći za dodelu sredstava namenjenih poboljšanju uslova stanovanja izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala (u daljem tekstu: Komisija za izbor korisnika), Pravilnika o radu Komisije br. XIX-07-401.1-33/21 od 14. maja 2021.godine i Javnog poziva za izbor korisnika pomoći za dodelu sredstava namenjenih poboljšanju uslova stanovanja izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala (u daljem tekstu: Javni poziv), Komisija za izbor korisnika, na sednici održanoj dana 19. oktobra 2021.  godine, utvrđuje

PREDLOG LISTE KORISNIKA ZA DODELU POMOĆI
za
Dodelu sredstava namenjenih poboljšanju uslova stanovanja izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala

Predlog liste korisnika možete pogledati/preuzeti ovde:

Na Konačnoj listi korisnika za dodelu pomoći biće rangirani izabrani korisnici sa kojima će biti zaključen Ugovor o dodeli pomoći i to u skladu sa sredstvima sa kojima grad Beograd raspolaže a na osnovu ispunjenosti uslova i broja osvojenih bodova.

POUKA O PRAVNOM LEKU:

Na Predlog liste korisnika za dodelu pomoći podnosilac prijave može uložiti prigovor Komisiji za izbor korisnika u roku od 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja Predloga liste korisnika pomoći. Prigovor se dostavlja lično, u holu Gradske uprave grada Beograda, u ul. 27. marta 43-45, u za to naznačenoj kutiji ili preporučenom poštom na adresu: Sekretarijat za socijalnu zaštitu, 27. marta 43-45, Beograd, sa naznakom: „Prigovor na Predlog liste korisnika za dodelu pomoći za izbeglice - dodela građevinskog materijala - s pozivom na broj XIX-07-401.1-33/21”.