petak, 12. avgust 2022.

Sekretarijat za zaštitu životne sredine

Obaveštenje o donetom rešenju kojim je određen obim i sadržaj studije o proceni uticaja na životnu sredinu INOS BALKAN Jakovo

GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA 
Sekretarijat za zaštitu životne sredine
Karađorđeva 71
objavljuje
OBAVEŠTENJE

Na zahtev nosioca projekta preduzeća „INOS BALKAN” d.o.o. Valjevo, Mirka Obradovića bb, Sekretarijat za zaštitu životne sredine doneo je rešenje kojim je određen obim i sadržaj studije o proceni uticaja na životnu sredinu postrojenja za skladištenje i tretman neopasnog otpada, na katastarskim parcelama br. 1655/2, 1655/3, 1656/2 i 1657/2 KO Jakovo, na području gradske opštine Surčin u Beogradu.
Istim rešenjem utvrđena je obaveza nosioca projekta da, u roku od godinu dana od dana konačnosti rešenja, podnese nadležnom organu zahtev za davanje saglasnosti na studiju o proceni uticaja na životnu sredinu.
Predstavnici zainteresovane javnosti mogu izvršiti uvid u doneto rešenje na službenom sajtu grada Beograda (www.beograd.rs, Gradski oglasi) i izjaviti žalbu u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja. Žalba se izjavljuje Ministarstvu zaštite životne sredine, a podnosi se preko prvostepenog organa.
Obaveštenje se objavljuje na osnovu čl. 10. i 29. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu („Službeni glasnik Republike Srbije”, broj 135/04 i 36/09).