петак, 26. април 2024.

Линије јавног превоза мењају трасу у Володерској улици

Током извођења радова на редовном одржавању Володерске улице (државни пут IIБ реда број 351), од сутра до недеље доћи ће до промена у раду линија јавног превоза. Володерска улица ће бити потпуно затворена на делу од зоне раскрснице са државним путем IIА реда број153 (Смедеревски пут) до зоне раскрснице са Улицом крчевина, због чега ће возила са линија јавног превоза саобраћати преко Гроцке, Бегаљице, поред манастира Рајиновац, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

На линији 351 (оба смера), возила ће се кретати на траси: Булевар револуције – Булевар ослобођења – Улица Вучка Милићевића – Бориса Кидрича – Булевар револуција – Улица 7. јула – Народних хероја и даље редовном трасом, у складу са режимском изменом која се односи на радове у центру Дражња.

Возила на линији 354А саобраћаће на траси: Народних хероја – Седмог јула – Булевар револуције – Бориса Кидрича – Булевар ослобођења – Булевар револуција и даље редовно према Врчину и Шумицама.

На линији 355 (оба смера), возила ће ићи трасом: Булевар револуције – Булевар ослобођења – Вучка Милићевића – Бориса Кидрича – Булевар револуција – Седмог јула – Палих бораца – Народних хероја – Београдска – Крчевина и даље редовном трасом према Дражњу, у складу са режимском изменом која се односи на радове у центру Дражња.

Возила на линији 355А ће саобраћати трасом: Булевар револуције – Булевар ослобођења – Вучка Милићевића – Бориса Кидрича – Булевар револуција – Седмог јула – Палих бораца – Народних хероја – Београдска – Крчевина и даље редовно према Живковцу и Дражњу, у складу са режимском изменом која се односи на радове у центру Дражња.

На линији 355Б (оба смера), возила ће саобраћати на траси: Булевар револуције – Булевар ослобођења – Улица Вучка Милићевића – Бориса Кидрича – Булевар револуције – Седмог јула – Палих бораца – Народних хероја – Београдска – Крчевина и даље редовном трасом према Дражњу, у складу са режимском изменом која се односи на радове у центру Дражња.

На линији 361Б, возила ће се кретати трасом: Булевар револуције – Булевар ослобођења – Вучка Милићевића – Бориса Кидрича – Булевар револуција – Седмог јула – Народних хероја и даље редовно према Живковцу и Дражњу, у складу са режимском изменом која се односи на радове у центру Дражња.

Возила на линији 363 (оба смера) ићи ће трасом: Булевар револуције – Булевар ослобођења – Вучка Милићевића – Бориса Кидрича – Булевар револуција – Седмог јула – Палих бораца – Народних хероја – Београдска – Крчевина и даље редовно према Живковцу.

Возила на линији 365 (оба смера) саобраћаће трасом: Булевар револуције – Булевар ослобођења – Вучка Милићевића – Бориса Кидрича – Булевар револуција – Седмог јула – Народних хероја и даље редовном трасом.

На линији 467 (оба смера), возила ће се кретати трасом: Булевар револуције – Булевар ослобођења – Вучка Милићевића – Бориса Кидрича – Булевар револуције – Седмог јула – Палих бораца – Народних хероја – Београдска – Крчевина и даље редовно према Илинском крају.

На линији 350 (оба смера), возила ће саобраћати на скраћеној траси од Живковца и Дражња до Камендола, у складу са режимском изменом која се односи на радове у центру Дражња.

Успоставља се привремена локална минибус линија 350Л на релацији Гроцка (Шумадијска) – Брестовик (окретница).