петак, 17. април 2020.

Весић најавио концерт Жељка Јоксимовићa који ће грађани моћи да прате онлајн

Концерт Жељка Јоксимовића, који ће грађани моћи да прате онлајн, одржаће се у понедељак, 20. априла, у 18 сати испред Старог двора, најавио је данас заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Тај концерт први је у серији концерата под називом „Београд побеђује” и биће организовани сваког понедељка, среде и петка од 18 сати у Скупштини Града Београда, рекао је Весић за РТС.

 – Захваљујемо нашем великом уметнику Жељку Јоксимовићу зато што ће својим концертом испред Старог двора отворити серију концерата – рекао је Весић.

Он је истакао да се овим концертима шаље снажна порука из Београда да смо у борби са епидемијом заједно са осталим земљама света, да бринемо једни о другима и да ћемо победити у ово борби.

Јоксимовићев концерт у понедељак грађани могу да прате путем линка: live.beograd.gov.rs, као и на програмима РТС 2, Студио Б и К1.

– У данима васкршњих празника, улице Београда ће бити празне јер се сви боримо да победи живот. Зато останимо код куће, боримо се, чувајмо себе и друге, и победићемо. Од понедељка и песмом се боримо – рекао је Весић.