уторак, 22. септембар 2020.

Измена режима јавног превоза

Због радова на редовном одржавању Улице Душана Дамјановића, на делу од Улице 13. октобра према Руцкој улици, сутра ће од 7 до 15 часова доћи до промена у раду линија јавног превоза, саопштено је из Секретаријата за јавни превоз.

Током извођења радова доћи ће до потпуног затварања Улице Душана Дамјановића у зони радова, па ће линије јавног превоза саобраћати на следећи начин – возила са линије 553 ће саобраћати следећим трасама: 13. октобра – Дубоко – Палих бораца Мале Моштанице – Моштаничка – терминус „Руцка”; возила са линија 860А и 860Ј ће саобраћати трасом: 13. октобра – Дубоко – Палих бораца Мале Моштанице – Моштаничка и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта, а линија 553 и привремено стајалиште „Мала Моштаница (брдо)” у Моштаничкој улици, у зони раскрснице са Улицом палих бораца Мале Моштанице. 

Измена режима јавног превоза због редовног одржавања у Булевару Николе Тесле

Током извођења радова на редовном одржавању у Булевару Николе Тесле, на делу од Булевара Михајла Пупина до Улице ушће, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови ће се изводити без саобраћаја по фазама и то:

Фаза 1 – Булевар Николе Тесле – затварање улице за саобраћај, у смеру ка Земуну, од 23. септембра од 7 часова до 27. септембра до 15 часова, при чему ће возила са линија јавног превоза саобраћати на следећи начин: линије 15, 84, 704, 706 и 707 ће се у смеру према Земуну кретати Булеваром Михаjла Пупина, Улицом трешњиног цвета, Булеваром Николе Тесле и даље редовном трасом, док ће у смеру према граду саобраћати редовном трасом.

Линије 27Е и 35 ће се у смеру према терминусу „Нови Београд (Блок 20)” кретати Булеваром Михајла Пупина, улицама Милентија Поповића и Владимира Поповића до терминуса „Блок 20”, док ће у смеру према граду саобраћати редовном трасом.

Линија 60 ће у смеру према окретници „Нови Београд (Топлана)” саобраћати преко Бранковог моста, улицама Милентија Поповића, Владимира Поповића, Земунским путем, Бродарском улицом и даље редовном трасом, док ће у смеру према граду саобраћати редовно.

Фаза 2 – Булевар Николе Тесле – затварање улице за саобраћај, у смеру ка центру града, од 30. септембра од 7 часова до 4. октобра до 15 часова, при чему ће возила са линија јавног превоза саобраћати на следећи начин: линије 15, 84, 704, 706 и 707 ће се у смеру према центру града кретати Булеваром Николе Тесле, Улицом трешњиног света, Булеваром Михаjла Пупина и даље редовном трасом, док ће у смеру према Земуну саобраћати редовно.

Линије 27Е, 35 и 60 ће у оба смера саобраћати редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити постојећа стајалишта.