четвртак, 22. октобар 2020.

Акција очитавања водомера у насељу Врчин за викенд

Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација” ће од суботе 24. октобра до недеље, 25. октобра, очитавати водомере у насељу Врчин, саопштавају из овог градског предузећа.

Позивају се сви становници овог насеља, као и власници викендица, да изађу у сусрет читачима „Водовода” и тако помогну да ова акција протекне у атмосфери међусобне сарадње. У случају лоших временских услова, акција ће бити одложена за први наредни период, када временски услови буду прихватљиви за очитавање.

Моле се сви потрошачи да омогуће приступ водомерним склоништима (шахтовима, подрумима...), да водомерна места буду доступна и чиста, да капије дворишта или подрума у којима се водомери налазе буду откључане, да возила буду паркирана ван шахтова. На тај начин допринеће ефикасном очитавању водомера.

Из овог градског предузећа напомињу да се сарадњом „Београдског водовода” и корисника услуга, на обострано задовољство, унапређује рад и квалитет пружених услуга. Заједничком акцијом, водомери ће бити очитани у најкраћем могућем периоду, а рачуни правовремено достављени свим потрошачима, кажу у „Београдском водоводу”, захваљујући свима на разумевању.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.