четвртак, 24. децембар 2020.

Седница Скупштине града у уторак, 29. децембра

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за уторак, 29. децембар, 26. седницу Скупштине града, која ће се одржати у „Сава центру”.

Пред одборницима је Предлог плана детаљне регулације за део блока између улица Адмирала Гепрата, Кнеза Милоша, Балканске и Немањине, на територији општине Савски венац, као и Предлог плана детаљне регулације дела подручја између Угриновачке, Бачке улице и Новосадског пута, општина Земун.

На дневном реду је и Предлог плана детаљне регулације за подручје западно од Улице Бахтијара Вагабзаде, општине Савски венац и Вождовац, Предлог плана детаљне регулације фабрике картона „Умка”, општина Чукарица, Предлог плана детаљне регулације за део објеката система водоснабдевања са регионалног водовода Макиш–Младеновац за насеља Врчин, Гроцка, Бегаљица, Мала Иванча, Дражањ, Умчари, Пударци, Камендол и Брестовик, општина Гроцка – прва фаза, Предлог плана детаљне регулације за део објеката система водоснабдевања са регионалног водовода Макиш–Младеновац за насеља Врчин, Гроцка, Бегаљица, Мала Иванча, Дражањ, Умчари, Пударци, Камендол и Брестовик, општине Гроцка и Сопот – друга фаза.

Одборници ће одлучивати и о Предлогу плана детаљне регулације дела Макишког поља на територији општине Чукарица и о Предлогу плана детаљне регулације за комплекс РАТЕЛ-а у Добановцима, општини Сурчин.

На дневном реду ове седнице градског парламента су и предлози о изради неколико планова детаљне регулације од значаја за развој града.

Седница Скупштине Града Београда биће одржана уз поштовање препорука Градског завода за јавно здравље о превентивним мерама у циљу спречавања ширења заразне болести COVID-19.