петак, 8. јул 2022.

Повремена обустава саобраћаја због снимања серије „Позив”

Град Београд и продуцентска кућа „Brand Vision” започели су реализацију снимања ТВ серије „Позив”, која ће се у наредном периоду одвијати на више локација у Београду, саопштено је из Беоком сервиса. 

За наредни период планирано је снимање сцена због којих ће доћи до повремене обуставе саобраћаја у трајању од три до пет минута на неколико саобраћајница у граду.

Повремено ће бити обустављан саобраћај у Улици војводе Бране, у делу од Улице Лазе Докића до Ћирила и Методија, 10. јула од 7 до 16 часова.
Такође, од 10. јула, од 7 часова до 13. јула, до 23 часа, повремено ће бити обустављан саобраћај и у Улици Косте Рацина.

Повремено ће бити обустављан саобраћај и у Псачкој улици у Земуну 15. јула, од 7 до 23 часа, а од 18. јула, од 7 часова до 20. јула, до 23 часа и у Доситејевој улици.

За све додатне информације, грађани се могу обратити Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима на бесплатан број телефона 0800-110-011 за кориснике Телекомове фиксне мреже или на број 011/3090-007 за позиве из осталих мрежа фиксне и мобилне телефоније који се тарифирају према важећем ценовнику оператера.