четвртак, 23. март 2023.

Због радова у Улици Јанка Катића измена линија јавног превоза

Током извођења радова на асфалтирању коловозне конструкције у Улици Јанка Катића у Младеновцу, доћи ће до промена у раду линија јавног превоза, саопштио је Секретаријат за јавни превоз.

Радови се изводе на коловозу у Улици Јанка Катића, на делу од Улице краљице Марије до Улице Вука Караџића, а изводиће се по фазама. Фаза 1 – радови се изводе у десној коловозној траци у Улици Јанка Катића (гледано у смеру ка Улици Вука Караџића), на делу од зоне раскрснице са Улицом краљице Марије до зоне раскрснице са Улицом Вука Караџића, од 23. марта до 21. маја. У другој фази радови ће се изводити у левој коловозној траци у Улици Јанка Катића (гледано у смеру ка Улици Вука Караџића), на делу од зоне раскрснице са Улицом краљице Марије до зоне раскрснице са Улицом Вука Караџића, а радови ће се изводити од 21. маја до 20. јула.

У току извођења радова у овим фазама, слободна коловозна трака ће бити једносмерна за одвијање саобраћаја и то из правца Краљице Марије ка Улици Вука Караџића, због чега ће доћи до промена у раду линија јавног превоза на следећи начин:

– возила са линија број 4191, 4192, 4194, 4194Л и 4196 ће у смеру ка центру Младеновца саобраћати улицама Вука Караџића, Космајском, Краља Александра Обреновића и даље редовним трасама, док ће у супротном смеру саобраћати редовно;
– возила са линија број 4199 и 4199Б ће у смеру ка центру Младеновца саобраћати улицама Николе Пашића, Краља Александра Обреновића и даље редовном трасом, док у ће супротном смеру саобраћати редовно, наводи се у саопштењу.