субота, 4. јул 2020.

Секретаријат за заштиту животне средине

Обавештење ЈКП „Београдски водовод и канализација”

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА 
Сeкретаријат за заштиту животне средине
Београд, Масарикова 5

објављује

ОБАВЕШТЕЊЕ

На захтев носиоца пројекта ЈКП „Београдски водовод и канализација”, Кнеза Милоша 27, Секретаријат за заштиту животне средине донео је решење којим је утврђено да је потребна израда студије о процени утицаја на животну средину пројекта санације постројења за пречишћавање отпадних вода у насељу „Гај” у Барајеву, на катастарским парцелама бр. 4902/13 и 4902/12 КО Барајево.
Истим решењем одређен је садржај студије о процени утицаја на животну средину наведеног пројекта, и утврђена обавеза носиоца пројекта да, у року од годину дана од коначности решења, поднесе надлежном органу захтев за давање сагласности на студију о процени утицаја на животну средину.
Представници заинтересоване јавности могу извршити увид и изјавити жалбу на донето решење у року од 15 дана од дана објављивања овог обавештења. Жалба се изјављује Министарству заштите животне средине, а подноси се преко првостепеног органа.
Обавештење се објављује на основу члана 29. став 10. Закона о процени утицаја на животну средину („Службени гласник Републике Србије“, број 135/04 и 36/09).