Седница Скупштине града Београда

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за уторак, 21. децембар, у 10 часова, у Великој сали у згради Народне скупштине Републике Србије, улаз из Улице краља Милана 14, 

35. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДА    


На дневном реду је Предлог одлуке о буџету Града Београда за 2022. годину, као и Предлог одлуке о утврђивању обима средстава за вршење послова Града и градских општина и одређивању прихода који припадају Граду, односно градским општинама у 2022. години. Пред одборницима ће, између осталог, бити и Предлог закључка о обавези прибављања претходног одобрења Секретаријата за финансије за покретање поступака јавних набавки ради закључења уговора о јавној набавци добара, услуга и радова, као и ради закључења оквирног споразума, затим Предлог одлуке о измени Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију Београда, Предлог одлуке о измени Одлуке о локалним комуналним таксама и Предлог ценовника услуга организационих јединица Градске управе Града Београда. 

Седница Скупштине Града Београда биће одржана уз поштовање препорука Градског завода за јавно здравље Београд о превентивним мерама у циљу спречавања ширења заразне болести COVID-19.

Комплетан дневни ред седнице може се погледати на сајту Града Београда на линку https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1790427-nikola-nikodijevic-zakazao-za-utorak-35-sednicu-skupstine-grada-beograda_2/

Напомена: За седницу Скупштине обавезно је акредитовање. Потребно је да редакције до пoнедељка, 20. децембра до 13 часова, на мејл info.pr@beograd.gov.rs акредитују своје новинаре, фотографе и сниматеље .