Седница Скупштине града Београда у среду 28. септембра

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за среду, 28. септембар, у 10 часова, у згради Скупштине града на Тргу Николе Пашића 6 (сала 10 у приземљу),

4. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДА

На дневном реду је ребаланс буџета за 2022. годину, као и измена Одлуке о утврђивању обима средстава за вршење послова Града и градских општина и одређивању прихода који припадају Граду, односно градским општинама у 2022. години, као и  Предлог одлуке о завршном рачуну буџета Града Београда за 2021. годину.
Пред одборницима ће се, између осталог, наћи и Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о комуналној милицији, Предлог одлуке о додели ваучера за куповину спортске опреме, а одлучиваће се и о оснивању јавног комуналног предузећа за наплату, логистику и руковођење јавним превозом путника у Београду.
Пред одборницима ће бити и Предлог измена и допуна Плана детаљне регулације за подручје привредне зоне „Ауто-пут” у Новом Београду, Земуну и Сурчину, за блок између Улице Марка Челебоновића, саобраћајнице Т6 и новопројектоване саобраћајнице, градска општина Нови Београд.

Дневни ред седнице Скупштине града можете погледати на сајту Града Београда, на страници
https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1797242-nikola-nikodijevic-zakazao-sednicu-skupstine-grada-za-sredu-28-septembar_2/

Позивамо вас да медијски испратите овај догађај.