Sednica Skupštine grada Beograda

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za ponedeljak, 14. februar, u 10 časova, u Velikoj sali u zgradi Narodne skupštine Republike Srbije, ulaz iz Ulice kralja Milana 14, 

38. SEDNICU SKUPŠTINE GRADA
     

Na dnevnom redu sednice je, između ostalog, Predlog odluke o zaduženju Grada Beograda za finansiranje kapitalnih investicionih rashoda, Predlog zaključka o izmeni Zaključka Skupštine Grada Beograda od 21. decembra o obavezi pribavljanja prethodnog odobrenja Sekretarijata za finansije za pokretanje postupaka javnih nabavki radi zaključenja ugovora o javnoj nabavci dobara, usluga i radova, kao i radi zaključenja okvirnog sporazuma i Predlog odluke o konverziji potraživanja Grada Beograda po osnovu ustupljenih javnih prihoda u trajni ulog u kapitalu Privrednog društva za proizvodnju namenskih proizvoda „PPT „Namenska” a.d. Trstenik.

Sednica Skupštine Grada Beograda biće održana uz poštovanje preporuka Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd o preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19.

Kompletan dnevni red sednice može se pogledati na sajtu Grada Beograda na linku: 
https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1791906-sednica-skupstine-grada-u-ponedeljak-14-februara/

Napomena: Za sednicu Skupštine obavezno je akreditovanje. Potrebno je da redakcije danas, 11. februara do 19.30 časova, na mejl info.pr@beograd.gov.rs akredituju svoje novinare, fotografe i snimatelje.