Sednica Skupštine Grada Beograda

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za utorak, 20. jun, u 10 časova, u Velikoj sali Narodne skupštine Republike Srbije, ulaz iz Ulice kralja Milana 14

10. SEDNICU SKUPŠTINE GRADA


Odbornici će se, između ostalog, izjašnjavati o Predlogu odluke o završnom računu budžeta Grada Beograda za 2022. godinu, Predlogu odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova Grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju Gradu, odnosno gradskim opštinama u 2023. godini, kao i Predlogu odluke o izmenama Odluke o budžetu Grada Beograda za 2023. godinu.

Pred odbornicima će biti i Predlog odluke o dodeli udžbenika i udžbeničkih kompleta za učenike javnih osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Beograda za školsku 2023/2024. godinu, Predlog odluke o pravima deteta u oblasti finansijske podrške porodici sa decom na teritoriji grada Beograda, te Predlog odluke o pravu na naknadu troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice na teritoriji grada Beograda.

Kompletan dnevni red sednice možete pogledati na sajtu Grada Beograda na linku.

NAPOMENA: Za sednicu Skupštine obavezno je akreditovanje. Potrebno je da redakcije svoje novinare, fotografe i snimatelje akredituju do ponedeljka, 19. juna do 14 časova, na imejl info.pr@beograd.gov.rs.