11. sednica Skupštine grada Beograda

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je za sredu, 13. septembar, u 10 časova, u Velikoj sali Narodne skupštine Republike Srbije, ulaz iz Ulice kralja Milana 14, 

11. SEDNICU SKUPŠTINE GRADA

Na dnevnom redu sednice je Predlog odluke o izmenama Odluke o budžetu Grada Beograda za 2023. godinu, kao i Predlog odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju obima sredstava za vršenje poslova Grada i gradskih opština i određivanju prihoda koji pripadaju Gradu, odnosno gradskim opštinama u 2023. godini.

Odbornici će raspravljati o jednom broju predloga planova detaljne regulacije, kao i predloga odluka o izmeni i dopuni odluke o izradi plana generalne regulacije od značaja za razvoj grada Beograda. Planovi obuhvataju opštine Voždovac, Zvezdara, Stari grad, Obrenovac, Novi Beograd, Vračar, Zemun, Palilula, Rakovica, Savski venac.


Kompletan dnevni red sednice možete pogledati na sajtu Grada Beograda na linku.

    NAPOMENA: Za sednicu Skupštine obavezno je akreditovanje. Potrebno je da redakcije svoje novinare, fotografe i snimatelje akredituju do utorka, 12. septembra do 14 časova, na imejl info.pr@beograd.gov.rs.