Седница Скупштине Града Београда

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић заказао је за уторак, 20. јун, у 10 часова, у Великој сали Народне скупштине Републике Србије, улаз из Улице краља Милана 14

10. СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ГРАДА


Одборници ће се, између осталог, изјашњавати о Предлогу одлуке о завршном рачуну буџета Града Београда за 2022. годину, Предлогу одлуке о изменама Одлуке о утврђивању обима средстава за вршење послова Града и градских општина и одређивању прихода који припадају Граду, односно градским општинама у 2023. години, као и Предлогу одлуке о изменама Одлуке о буџету Града Београда за 2023. годину.

Пред одборницима ће бити и Предлог одлуке о додели уџбеника и уџбеничких комплета за ученике јавних основних и средњих школа на територији града Београда за школску 2023/2024. годину, Предлог одлуке о правима детета у области финансијске подршке породици са децом на територији града Београда, те Предлог одлуке о праву на накнаду трошкова боравка деце у предшколској установи чији је оснивач друго правно или физичко лице на територији града Београда.

Комплетан дневни ред седнице можете погледати на сајту Града Београда на линку.

НАПОМЕНА: За седницу Скупштине обавезно је акредитовање. Потребно је да редакције своје новинаре, фотографе и сниматеље акредитују до понедељка, 19. јуна до 14 часова, на имејл info.pr@beograd.gov.rs.