среда, 13. јул 2016.

Седница Скупштине града у понедељак

Председник Скупштине Београда Никола Никодијевић заказао је за понедељак, 18. јул, у 10 часова седницу градског парламента, која ће се одржати на Тргу Николе Пашића 6.

Одборници ће на овој, 32. по реду, седници разматрати Предлог плана детаљне регулације подручја Јајинци – целина А1, Предлог плана детаљне регулације за изградњу фекалног колектора од Хитне помоћи до Улице Венизелосове и Предлог одлуке о изради плана детаљне регулације за комплекс Аеродрома „Никола Тесла”. 

Пред одборницима Скупштине града наћи ће се и Предлог одлуке о измени Одлуке о јавној расвети, Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о Градској управи Града Београда, Предлог одлуке о усвајању пројекта јавно-приватног партнерства у обављању комуналне делатности приградског и локалног превоза путника на територији града Београда, као и предлози одлука о измени оснивачких аката „Београдског водовода и канализације”, „Ветерине Београд”, Дирекције за грађевинско земљиште и изградњу Београда, „Београдвода”, „Хиподрома Београд”, „Београдске тврђаве” и „Аде Циганлије”.

Одборници ће разматрати и предлоге решења о давању сагласности на одлуке о расподели нето добити из 2015. године „Градског стамбеног” и Урбанистичког завода Београда и Предлог решења о давању сагласности на одлуку о покрићу губитака из ранијих година ЈКП „Београд-пут”. По скраћеном поступку одлучиваће се о решењима о разрешењу и именовању чланова школских одбора у једном броју основних и средњих школа у Београду.