четвртак, 1. септембар 2016.

Прваци и ове године у акцији ГСП-а

Заменик градоначелника Београда Андреја Младеновић и директор ЈКП ГСП „Београд” Жељко Милковић присуствовали су данас традиционалној манифестацији „Са ГСП-ом од првог разреда” на Тргу републике.

Младеновић је рекао да је ово тринаеста година заредом како 1. септембра ГСП организује овакву акцију и  дружи се са децом. 

– Ово је и сјајна промоција предузећа које је жила куцавица главног града, а без њега не можемо ни да замислимо живот у Београду. На овај начин промовишемо ово градско предузеће, али и све оно што радимо. То је најбоље урадити са младима у овом узрасту како би они превоз доживели као своје средство. Тако ћемо сви заједно имати квалитетан, добар превоз и одржаћемо ниво који данас имамо, а сигурно је да тежимо да он буде и квалитетнији – истакао је Младеновић.

Он је навео да су данас на платоу испред споменика кнезу Михаилу представљена два возила, један је пример како су аутобуси некада изгледали, а други је један од најмодернијих аутобуса данашњице. У питању је, додао је Младеновић, возило на електрични погон. 

Жељко Милковић је казао да овом акцијом ГСП жели да укаже на то да се пропагира чување возила и плаћање услуге градског превоза.

– То се учи од најмлађег узраста, а ово је прилика да деци укажемо на то да буду савесни. Драго нам је да учествујемо у једном од њихових најважнијих корака у животу, а то је почетак образовања. Очување имовине ГСП-а је од велике важности јер само на тај начин можемо да градимо будућност Београда, али и ГСП-а – нагласио је Милковић.