среда, 28. септембар 2016.

Глобална промоција Вибер пакета стикера посвећеног Београду одржана на Тргу републике

 

Градоначелник Синиша Мали и представници компаније Вибер данас су на Тргу републике представили ексклузивне Вибер пакете стикера посвећених нашој престоници на српском и енглеском језику, под називом  Young Love in Belgrade.
  
Градоначелник се захвалио представницима Вибер-а на поверењу и указао да има сличности између Града Београда и те компаније.

- Покушавамо да будемо млади, другачији и иновативни и то смо успели са овом апликацијом која је од данас доступна за више од 800 милиона корисника Вибер-а. Сви ти људи од данас могу да користе стикере из  Београда преко којих промовишемо наш град,  а да нас то притом не кошта ништа – указао је градоначелник.

Он је најавио унапређење ове услуге како би Град Београд био увек за корак испред других метропола јер, како је истакао, ми  то заслужујемо, знамо и можемо.
 
Генерални директор Вибер –а Мајкл Шмилов је подсетио да се већ приликом његовог првог доласка у Београд договорио са градоначелником да ураде нешто заједно, ново и другачије. Он је указао да Вибер и Београд имају нешто заједничко; да су млади, амбициозни и упорни и изразио очекивање да ће та компанија и убудуће тесно сарађивати са Градом Београдом.
 
Стикер пакет глобалне апликације за размену порука намењен је Београђанима и гостима престонице, као и свим корисницима Вибер-а који су заинтересовани за наш главни град. Овом јединственом пакету налепница које се користе  у апликацији Вибер, тема је Београд, Београђани, њихов дух, сленг и навике.