sreda, 28. septembar 2016.

Globalna promocija Viber paketa stikera posvećenog Beogradu održana na Trgu republike

 

Gradonačelnik Siniša Mali i predstavnici kompanije Viber danas su na Trgu republike predstavili ekskluzivne Viber pakete stikera posvećenih našoj prestonici na srpskom i engleskom jeziku, pod nazivom  Young Love in Belgrade.
  
Gradonačelnik se zahvalio predstavnicima Viber-a na poverenju i ukazao da ima sličnosti između Grada Beograda i te kompanije.

- Pokušavamo da budemo mladi, drugačiji i inovativni i to smo uspeli sa ovom aplikacijom koja je od danas dostupna za više od 800 miliona korisnika Viber-a. Svi ti ljudi od danas mogu da koriste stikere iz  Beograda preko kojih promovišemo naš grad,  a da nas to pritom ne košta ništa – ukazao je gradonačelnik.

On je najavio unapređenje ove usluge kako bi Grad Beograd bio uvek za korak ispred drugih metropola jer, kako je istakao, mi  to zaslužujemo, znamo i možemo.
 
Generalni direktor Viber –a Majkl Šmilov je podsetio da se već prilikom njegovog prvog dolaska u Beograd dogovorio sa gradonačelnikom da urade nešto zajedno, novo i drugačije. On je ukazao da Viber i Beograd imaju nešto zajedničko; da su mladi, ambiciozni i uporni i izrazio očekivanje da će ta kompanija i ubuduće tesno sarađivati sa Gradom Beogradom.
 
Stiker paket globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je Beograđanima i gostima prestonice, kao i svim korisnicima Viber-a koji su zainteresovani za naš glavni grad. Ovom jedinstvenom paketu nalepnica koje se koriste  u aplikaciji Viber, tema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.