понедељак, 24. октобар 2016.

Заједничка акција ЈКП „Градске пијаце” и НИС-а

ЈКП „Градске пијаце” и компанија НИС покренули су заједничку акцију чији је циљ да се пољопривредницима који продају своје производе на београдским пијацама представе могућности за уштеду приликом куповине горива на бензинским станицама НИС-а. Препознајући важност пољопривреде за домаћу економију, ЈКП „Градске пијаце” и НИС ће током октобра пољопривреднике на београдским пијацама упознати са бенефитима коришћења НИС „агро картице”. 

Корисници „агро картице” на НИС петрол бензинским станицама остварују попуст од пет динара по литру евро дизела, односно од три динара по литру гасног уља 0,1. Такође, у оквиру акције „Агро викенд”, која траје до 13. новембра, ова картица  обезбеђује додатне погодности – попуст од шест динара по литру гасног уља 0,1, односно осам динара по литру евро дизела. Поред тога,  обезбеђен је и количински попуст, па се за куповину више од 99 литара гасног уља 0,1 одобрава попуст од три до седам динара по литру, док се за исту количину евро дизела може уштедети од пет до девет динара по литру. Такође је обезбеђен попуст од 15 одсто на „nisotec” уља и мазива, као и попуст од 20 одсто на одабрану робу широке потрошње. 

Власници НИС „агро картице” куповином евро дизела и гасног уља могу да учествују и у наградној игри НИС-а која траје до 3. новембра и у којој је главна награда картица за гориво у вредности од 9.000 литара горива. У оквиру недељних извлачења постоји могућност да се добију картице за гориво од 100 и 500 литара, као и пакети  „nisotec” уља.

Корисник НИС „агро картице”, чије је издавање бесплатно, може постати свако лице које поседује регистровану пољопривредну машину на своје име или потврду о активном статусу у Регистру пољопривредних газдинстава. Захтеви за издавање картице могу се поднети на НИС петрол бензинским станицама. Више информација може се добити на потрошачком сајту  www.nispetrol.rs и бесплатним позивом кол центра НИС-а на број 08-0000-8888.