ponedeljak, 24. oktobar 2016.

Zajednička akcija JKP „Gradske pijace” i NIS-a

JKP „Gradske pijace” i kompanija NIS pokrenuli su zajedničku akciju čiji je cilj da se poljoprivrednicima koji prodaju svoje proizvode na beogradskim pijacama predstave mogućnosti za uštedu prilikom kupovine goriva na benzinskim stanicama NIS-a. Prepoznajući važnost poljoprivrede za domaću ekonomiju, JKP „Gradske pijace” i NIS će tokom oktobra poljoprivrednike na beogradskim pijacama upoznati sa benefitima korišćenja NIS „agro kartice”. 

Korisnici „agro kartice” na NIS petrol benzinskim stanicama ostvaruju popust od pet dinara po litru evro dizela, odnosno od tri dinara po litru gasnog ulja 0,1. Takođe, u okviru akcije „Agro vikend”, koja traje do 13. novembra, ova kartica  obezbeđuje dodatne pogodnosti – popust od šest dinara po litru gasnog ulja 0,1, odnosno osam dinara po litru evro dizela. Pored toga,  obezbeđen je i količinski popust, pa se za kupovinu više od 99 litara gasnog ulja 0,1 odobrava popust od tri do sedam dinara po litru, dok se za istu količinu evro dizela može uštedeti od pet do devet dinara po litru. Takođe je obezbeđen popust od 15 odsto na „nisotec” ulja i maziva, kao i popust od 20 odsto na odabranu robu široke potrošnje. 

Vlasnici NIS „agro kartice” kupovinom evro dizela i gasnog ulja mogu da učestvuju i u nagradnoj igri NIS-a koja traje do 3. novembra i u kojoj je glavna nagrada kartica za gorivo u vrednosti od 9.000 litara goriva. U okviru nedeljnih izvlačenja postoji mogućnost da se dobiju kartice za gorivo od 100 i 500 litara, kao i paketi  „nisotec” ulja.

Korisnik NIS „agro kartice”, čije je izdavanje besplatno, može postati svako lice koje poseduje registrovanu poljoprivrednu mašinu na svoje ime ili potvrdu o aktivnom statusu u Registru poljoprivrednih gazdinstava. Zahtevi za izdavanje kartice mogu se podneti na NIS petrol benzinskim stanicama. Više informacija može se dobiti na potrošačkom sajtu  www.nispetrol.rs i besplatnim pozivom kol centra NIS-a na broj 08-0000-8888.