петак, 9. децембар 2016.

Црвени крст Београда покреће електронски медиј „Red Info Portal”

Црвени крст Београда покреће „Ред инфо портал” са жељом да развије успешан електронски медиј који ће бити право место  свим правним лицима да инвестирање у огласни простор портала постане део хуманитарног рада. Средства прикупљена од огласног простора портала биће утрошена у хуманитарне активности Црвеног крста и на тај начин „Ред инфо портал” постаће комерцијални електронски медиј који је својим огласним фондом извор финансирања потреба  угроженог становништва.

Тим „Ред инфо портала” чини више од 150 младих људи, студената завршних година Филолошког факултета Универзитета у Београду. Циљ ове изузетно успешне  сарадње је могућност рада и професионалног усавршавања за студенте на пројекту племенитог циља.

Пратећи вести из целог света како би се садржај учинио што  атрактивнијим,  „Ред инфо портал” биће окренут култури, техници, туризму, медицини, науци, хуманитарним активностима, друштву у целости, а једино је лишен садржаја који је у било каквој вези са политиком и естрадном теметиком. Текстови ће се објављивати на дневном нивоу, са предношћу брзе и тачне информације из свих крајева света.

Свечано представљање и званично отворање „Ред инфо портала” одржаће се у уторак, 13. децембра, у хотелу „Метропол”.