petak, 9. decembar 2016.

Crveni krst Beograda pokreće elektronski medij „Red Info Portal”

Crveni krst Beograda pokreće „Red info portal” sa željom da razvije uspešan elektronski medij koji će biti pravo mesto  svim pravnim licima da investiranje u oglasni prostor portala postane deo humanitarnog rada. Sredstva prikupljena od oglasnog prostora portala biće utrošena u humanitarne aktivnosti Crvenog krsta i na taj način „Red info portal” postaće komercijalni elektronski medij koji je svojim oglasnim fondom izvor finansiranja potreba  ugroženog stanovništva.

Tim „Red info portala” čini više od 150 mladih ljudi, studenata završnih godina Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Cilj ove izuzetno uspešne  saradnje je mogućnost rada i profesionalnog usavršavanja za studente na projektu plemenitog cilja.

Prateći vesti iz celog sveta kako bi se sadržaj učinio što  atraktivnijim,  „Red info portal” biće okrenut kulturi, tehnici, turizmu, medicini, nauci, humanitarnim aktivnostima, društvu u celosti, a jedino je lišen sadržaja koji je u bilo kakvoj vezi sa politikom i estradnom temetikom. Tekstovi će se objavljivati na dnevnom nivou, sa prednošću brze i tačne informacije iz svih krajeva sveta.

Svečano predstavljanje i zvanično otvoranje „Red info portala” održaće se u utorak, 13. decembra, u hotelu „Metropol”.