среда, 26. април 2017.

Поједине улице на Старом граду, Вождовцу, Новом Београду и у Земуну у петак без воде

Екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација” обавиће током наредних неколико дана планиране радове на водоводној мрежи на Старом граду, Вождовцу, у Земуну и Новом Београду. 

Планирани радови на водоводној мрежи на општини Стари град довешће до прекида у водоснабдевању потрошача из појединих делова ове општине. У петак и суботу, од 9 до 17 часова, воду неће имати потрошачи у Маршала Бирјузова (између Улице царице Милице и пролаза ка Зеленом венцу). 

На Вождовцу у петак, 28. aприла, од 8.30 до 14 часова, воду неће имати становници Булевара ослобођења (непарна страна, између Аутокоманде и Улице Косте Јовановића), као и потрошачи из улица Косте Јовановића, Милована Маринковића и Генерала Анрија.

У Земуну без воде ће у петак од 9 до 14 часова остати потрошачи из насеља Бусије, а на Новом Београду од 8.30 до 14 сати воду неће имати потрошачи у Улици Омладинских бригада 86, 88 и 90. 

За најнужније потребе обезбеђене су ауто-цистерне с водом за пиће. 

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити на адреси www.bvk.rs.