sreda, 26. april 2017.

Pojedine ulice na Starom gradu, Voždovcu, Novom Beogradu i u Zemunu u petak bez vode

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” obaviće tokom narednih nekoliko dana planirane radove na vodovodnoj mreži na Starom gradu, Voždovcu, u Zemunu i Novom Beogradu. 

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad dovešće do prekida u vodosnabdevanju potrošača iz pojedinih delova ove opštine. U petak i subotu, od 9 do 17 časova, vodu neće imati potrošači u Maršala Birjuzova (između Ulice carice Milice i prolaza ka Zelenom vencu). 

Na Voždovcu u petak, 28. aprila, od 8.30 do 14 časova, vodu neće imati stanovnici Bulevara oslobođenja (neparna strana, između Autokomande i Ulice Koste Jovanovića), kao i potrošači iz ulica Koste Jovanovića, Milovana Marinkovića i Generala Anrija.

U Zemunu bez vode će u petak od 9 do 14 časova ostati potrošači iz naselja Busije, a na Novom Beogradu od 8.30 do 14 sati vodu neće imati potrošači u Ulici Omladinskih brigada 86, 88 i 90. 

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće. 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti na adresi www.bvk.rs.